Dagboek

Aantal berichten: 10
Ga naar:   

Menu

24 mei 2012
We zijn na een tijdje rust, terug in actie geschoten, want juli en augustus komen eraan en in september gaan we nog eens de zon gaan opzoeken, zodat we de 27 ste oktober een heel mooi kleurke hebben .

Gisteren zijn w ons menu gaan vastleggen, ziet er alvast supper lekker uit. Op naar ons volgende puntje op de agenda. 

Fotolocatie

15 december 2011
De fotolocatie ligt vast !! Het wordt "Transfo" in zwevegem. Een oude elektriciteitscentrale wel toepasselijk in ons geval.

http://www.zwevegem.be/transfo

Trouwjurk

16 november 2011
Wonder boven wonder maar ik heb mijn kleedje gevonden. Eerste winkel, eerste kleedje dat ik heb gepast .... Wie had dit gedacht .... Kurt in ieder geval niet .

Maar hoe het eruit ziet ..... dat wordt afwachten !!!!! 

Viering

09 september 2011
Van ons verlof gebruik gemaakt om ook maar reeds een afspraak te maken voor onze viering. Héél toffe mensen waar we mee een afspraak hadden. Niet te veel verklappen natuurlijk ... anders is het nieuwe eraf voor jullie. Ik hoop echt dat ze er een supper toffe dienst van gaat maken. Vol spanning afwachten tot 2 december dan krijgen we een eerst voorsmaakje van de tekst .

 

Fotograaf

07 september 2011
Misschien een beetje snel maar deze avond hadden we een afspraak met een fotograaf. Dit is supper goed meegevallen, mooie presentatie gehad van zijn werken. Dus YOEPIE !!! een fotograaf hebben we ook al. Nu nog op zoek naar een locatie dat zal wat moeilijker worden denk ik. .... wie ideekes heeft  laat maar weten.